Nils-Peter

"Humoren er det,
der ligger tættest på alvoren"
Søren Kierkegaard

Forestillingen "Rundt om Osvald Helmuth" og maleriudstilling af Steffen Anker

osvald.jpg
28-02-2015

Lørdag den 28. februar kl. 15.00
På det lille hyggelige teater KAT-huset, Nørregade 15, 5300 Kerteminde er der en helt nyopsat forestilling: Rundt om Osvald Helmuth med 21 dejlige, sjove, tankefulde viser og monologer, spillet af 4 Osvald-figurer incl. undertegnede, klaver accompagnement af Tage Krogh Nielsen og instruktør Willy Steen.

Forestillingen er på hele 2 x 1 time, hele forestillingen er indkøbt til dette livsglædearrangement, og det koster den famøse sum af kr. 75,- pr. person. Beløbet bedes betalt ved indgangen i aftalte penge. I baren kan du for 15 kr købe rød -og hvidvin, øl, vand. Drikkevarer indkøbes før forestillingen og i pausen.
Der bliver dækket op ved små hyggelige cafeborde, så det bli´r  knag´me hyggeligt!

Tilmelding senest den 22. februar
Send en mail med navne og antal, så modtager du en returmail med bekræftelse. Send mail til: livsglaede@holmbegravelser.dk

Udstilling af Steffen Ankers malerier og skulpturer
Min rigtig gode ven og medsanger fra tidligere år, Steffen Anker fra Bornholm,gæster mig i  mine nye smukke lokaler Strandvangen 1, 5300 Kerteminde (Holm Begravelsers nye domicil!) samme lørdag, hvor der vil blive en salgsudstilling af 8 malerier og 4 skulpturer  - Steffen er der fra kl. 11 – 14, og der er både kaffe på kanden eller et glas til de besøgende. Kom og se kunstværkerne i vores dejlige, lyse lokaler.

Gratis entré. Her er det ikke nødvendigt med tilmelding. Velkommen til en eller begge dele!

test modal

Livsglæde.dk ved Nils-Peter Holm, Møllevej 26 C, 5300 Kerteminde, Tlf.: 4037 1881, E-mail:npholms@gmail.com

Pot8oz