Nils-Peter

"Humoren er det,
der ligger tættest på alvoren"
Søren Kierkegaard

Hyldest til Benny Andersen på Rudolf Mathis

np-tage.jpg
Nils-Peter Holm og pianist Tage Krogh Nielsen underholder.
Dato for opslaget:
10-09-2018

Som lovet sidste år ved PH-aftenerne på Rudolf Mathis, så vil min pianist Tage Krogh Nielsen og jeg fremføre en række dejlige sange fra den afdøde digters hånd, med et godt øje til Poul Dissings snert af kontrolleret galskab i sangene.
 

Kom til Rudolf Mathis i Kerteminde og få en dejlig oplevelse

  •     Tre dejlige lette retter mad
  •     Husets hvid-og rødvine til reduceret pris
  •     Kaffe og et stykke kage

Under kaffen serverer vi et genhør med Rosalina, Svante, Barndommens land, Novemberblues, Hilsen til forårssolen og mange andre godbidder.

Datoer: Torsdage den 1. nov. og tirsdag den 13. nov. med ankomst kl. 18.30 og spisning kl. 19.00. Den sidste torsdag, den 29. nov er aftenen hvor guitaristen Jesper sivebæk giver koncert, men også tilmelding til denne aften ved mig.

29. november:  En aften med koncertguitarist Jesper Sivebæk  
(Læs mere på www.jespersivebaek.com)
Jesper vil bl.a.spille nogle af de mest elskede guitarværker. Kendte spanske klassiskere, italienske guitarværker samt folkelig musik.

Prisen for aftenerne
Prisen er i år kr. 400,- for mad og underholdning.
Drikkevarer er egenbetaling

Tilmelding
Pr. Mail til mig på npholms@gmail.com og evt. spørgsmål som altid på min tlf. 40371881. Der er 6 borde med plads til 10 personer og 1 med plads til 12-14 personer i pavillonen. Jeg laver bordplanen efter bedste evne med hensyntagen til tilmeldingerne.
For at få en rolig ankomst, vil vi bede ALLE betale forud. 2 betalingsmåder: helst Mobile Pay til 40371881 eller overføre til konto nr. 5391 000 0493438.

Rift om pladserne
Aftenerne blev hurtigt udsolgt sidste år - derfor opfordrer jeg til en kvik tilmelding med angivelse af antal, samt hvilken aften du ønsker. Hvis der er udsolgt - angiv da alternativ aften.

Jeg sender bekræftelse på tilmelding og betaling til alle.

Gavekort
Som noget nyt vil der være mulighed for hver aften at købe gavekort som en fantastisk julegaveide til næste års 4 forestillinger. Det bliver også i november på Rudolf til en kavalkade af de bedste numre fra vores PH aften, Osvald Helmuth aften og Benny Andersen aftenen.

test modal

Livsglæde.dk ved Nils-Peter Holm, Møllevej 26 C, 5300 Kerteminde, Tlf.: 4037 1881, E-mail:npholms@gmail.com

Pot8oz