Nils-Peter

"Humoren er det,
der ligger tættest på alvoren"
Søren Kierkegaard

Spændende foredrag med Preben Kok: ”Slip livet løs”

20171019184213_0.jpg
Tidligere sygehuspræst Preben Kok
13-09-2019

Spændende foredrag med Preben Kok: ”Slip livet løs”


For år tilbage gæstede tidligere sygehuspræst Preben Kok os i ”livsglæderegi” med udgangspunkt i hans meget anerkendte bog: skæld ud på Gud.

Nu har foredragsholderen, supervisoren, mentoren og livskyndige Prteben begået en flot og meget interessant overbygning med sin nyeste udgivelse: Slip livet løs.

Han skriver selv denne pasus om foredraget:

Preben Kok gør op med en række givne forestillinger og vaner, som det moderne menneske kæmper med i sin hverdag og sit liv. For eksempel har vi en urealistisk forestilling om, hvor meget styr man kan have på livet. Det betyder, at vi ofte tynges af skyldfølelse - f.eks. i forbindelse med alvorlig sygdom. Og vi har glemt, at sårbarhed kan være frugtbar. I dag farer mange ældre imidlertid rundt som forpustede unge i stedet for at være viise gamle, der kan berige livet og fællesskabet.

Med troen som udgangspunkt går Preben Kok i clinch med det moderne liv, med skyld og skam og illusionen om det perfekte menneske – og med den indbildte magt over livet, der forårsager stress. Og så spørger han: Hvad mister vi ved kun at træffe beslutninger med forstanden – uden at have troen og myternes nedarvede visdom med?

Sted
Kerteminde Kirkes kulturhus, (det tidligere bibliotek) på Torvet i Kerteminde, lige over for kirken i Langegade

 
Hvornår?
Tirsdag den 22. oktober 2019 kl. 19.30

 
Pris
Kr. 100,- for kaffe og aflønning af foredragsholder


Der er i den hyggelige sal plads til ca. 50 personer, hvorfor jeg beder alle om at man tilmelder sig ved mig på: npholms@gmail.com senest den 10. oktober.

Venligst forudbetaling ved tilmelding:Mobilpay 40371881
Eller kontooverførsel: 5391 000 0493438
Jeg sender bekræftelse på din tilmelding

test modal

Livsglæde.dk ved Nils-Peter Holm, Møllevej 26 C, 5300 Kerteminde, Tlf.: 4037 1881, E-mail:npholms@gmail.com

Pot8oz