Nils-Peter

"Den dag der går med glæde,
kommer ikke igen med sorg"

Brødrene Engelbrecht

Helge og John, sangeren og filosoffen, har et nyt show på bedding. MELLEM LAS VEGAS OG BETHLEHEM – TIL ITHAKA som titlen lyder på deres næste fællesforedrag. Hver for sig har de gennem mange år kunnet opleves med egne programmer. I 2008 bestemte brødrene sig for at genoptage samarbejdet på de skrå brædder. Det blev til forestillingen LYKKE PÅ LIVSREJSEN og igen i 2009 med forestillingen KRUMSPRING, KRAFTSPRING OG KOLBØTTER ... hvor Helge og John krydsede verbale klinger og delte ud med rund hånd af viser, vitser og visdom.
 

Musik Galleriet

Den 24. maj 1999 åbnede Musik Galleriet i Ansager hos Familien Engelbrecht. Her bor Rie og Helge Engelbrecht i ejendommen Søndergade 20 med tre af deres fem børn i det, der også er Ries barndomshjem.

På Musik Galleriets 10 års fødselsdag 24. maj 2009 blev Mariehaven åbnet og indviet med en stor jubilæumskoncert med mere end 1000 tilhørere. Mariehaven er en parklignende stor have med mulighed for friluftskoncerter og udeliv. Den blev med det samme kendt viden om som stedet, der kunne forene det bedste fra slotskoncerter og festivals.

I dag besøges Musik Galleriet og Mariehaven af et tusindtalligt publikum, af foreninger, firmaer, selskaber, udflugter, grupper og besøgende i skøn forening, året rundt.

Se også Musikgalleriets hjemmeside: http://www.musikgalleriet.dk/

test modal

Livsglæde.dk ved Nils-Peter Holm, Møllevej 26 C, 5300 Kerteminde, Tlf.: 4037 1881, E-mail:npholms@gmail.com

Pot8oz