Nils-Peter

"Glæde er det eneste

der bliver større ved at blive delt"

Velkommen til vores LIVSGLÆDE side

I 21 år har jeg arbejdet som bedemand, og mødt utallige skæbner på min vej. Ved siden af skulle håndtere de efterladtes sorg og tab, har jeg sideløbende altid været ude at fortælle og underholde med  foredraget ” jeg elsker den brogede verden”  - om mit spændende og efter min mening indholdsrige liv krydret med mange morsomheder fra mit liv især i Kerteminde.

Da jeg for 15 år siden fandt sammen med Lene Castello, havde vi begge en drøm om at skabe noget i et fællesskab med andre mennesker, være med til at formidle og dele indsigt, inspiration og glæde.
Være med til at højne livsmodet.

Nu skulle det være! Tanker modnes over tid, og i februar 2010 engagerede vi forfatter og historiker Henrik Jensen til at fortælle om sin nyeste bog: det ordentlige menneske.

Her på siden kan du melde dig til at få tilsendt nyhedsbrev fra mig – og bare rolig, du bliver ikke bombarderet med breve, der bliver vel 2-3 arrangementer om året du kommer til at høre om.

Derudover vil vi begynde at samle forslag og ønsker fra jer derude. Samtidig lægges der op til at kunne deltage i debatten om hvad som er godt og skidt på en tilknyttet side på face-book.

Vores drøm er hen ad vejen at samle adskillige adresser i vort e-mail kartotek, for derved at have en interesseret kreds, der er så stor, at vi ikke behøver offentlig annoncering

Med kontakt til de mange efterladte jeg har mødt og møder, er det også en drøm at måtte mødes igen hist eller her til et arrangement, og målet er egentlig nået, når der opstår nye stjernestunder, og der kommer liv i øjnene hos os alle sammen.

For trods den enkeltes tab, så skal livet gå videre – og DER må vi huske at få glæden med.

Velkommen!

Med venlig hilsen

Nils-Peter
 

 

Arrangementer:
Ekstraforestilling på Rudolf MathisI flere år har min pianist Tage og jeg lavet skønne aftener på Rudolf Mathis i Kerteminde. Mange har prøvet forgæves at få plads, men de, der var med fra de første år, har snuppet pladserne til året efter.Læs mere…Tidligere arrangementer
test modal

Livsglæde.dk ved Nils-Peter Holm, Møllevej 26 C, 5300 Kerteminde, Tlf.: 4037 1881, E-mail:npholms@gmail.com

Pot8oz