Nils-Peter

"For mig er humoren som en varme, der breder sig fra mellemgulvet og
ud i hele kroppen og får blodet til at
rulle hurtigere i tæerne".
Nils-Peter Holm

Nils-Peter Holm

Journalisten Jan Witzel skrev forud for DR2´s udsendelse: livets gang i Lidenlund, om Kerteminde og dens indbyggere:
” Kerteminde kan ikke være trist at bo i. For når man spørger Kerteminderne, hvem der er byens sjove mand, så siger de: det er Nils-Peter Holm, vores bedemand.”

Nils-Peter Holm, der er sønderjyde, har stille og roligt charmeret sig ind på de indfødte og motionerer jævnligt deres lattermuskler. I 13 år har han optrådt på den legendariske scene i Skipperkroen til den årlige havnefest, og mange gange er der blevet fortalt historier, anekdoter, vittigheder og sunget en sang til bryllupper, runde dage eller anden festligholdelse.

Såvidt ordene fra anden side. Jeg selv kan fortælle, at i sammenhænge som klubber, foreninger, konferencer, ved sognearrangementer o.s.v har jeg optrådt med mit foredrag ”Jeg elsker den brogede verden”. Det tager udgangspunkt i mit eget spændende liv  og handler om originaler på min vej, mine livsbekræftende oplevelser som sygeplejerske på kræftafdelingen, plejehjemsleder i Kerteminde gennem 8 år, og de sidste 15 år som byens bedemand.

Det er med et indhold, der spænder fra dyb alvor til herlig latter – for de to ting, humor og alvor, følges ad gennem livet.

For mere information send en forespørgsel til: npholms@gmail.com 


 

test modal

Livsglæde.dk ved Nils-Peter Holm, Møllevej 26 C, 5300 Kerteminde, Tlf.: 4037 1881, E-mail:npholms@gmail.com

Pot8oz