Nils-Peter

"Arbejd, som om du skulle leve
for evigt.
Elsk, som du skulle dø idag."
(Seneca)

Om Livsglæde-dk

Vi ønsker at formidle

  1. OPLEVELSER, som gerne må give 
  2. INSIGT og i hvert fald
  3. INSPIRATION til livsglæde.
Dette forum er starten på en 10 år gammel drøm fra mig og min livsledsager Lene Castellos side:

For mange betyder livsglæde noget med smil og grin, hvorfor vore arrangementer til de fleste tider også indeholder en god del humor, sang og hvad man ellers forbinder med glæde. Men da humor og alvor følges ad gennem livet ønsker vi at formidle et indhold, der spænder fra dyb alvor til herlig latter.

Med kontakt til de mange efterladte jeg har mødt og møder, er det også en drøm at måtte mødes igen hist eller her til et arrangement, og målet er egentlig nået, når der opstår nye stjernestunder, og der kommer liv i øjnene hos os alle sammen.

For trods den enkeltes tab, så skal livet gå videre – og DER må vi huske at få glæden med.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet
Her på siden kan du melde dig til at få tilsendt nyhedsbrev fra mig – og bare rolig, du bliver ikke bombarderet med breve, der bliver vel 2-3 arrangementer om året du kommer til at høre om. Det næste bliver en livsbekræftende aften med brd. Engelbrecht i Hjallese Forsamlingshus.

Derudover vil vi begynde at samle forslag og ønsker fra jer derude. Samtidig lægges der op til at kunne deltage i debatten om hvad som er godt og skidt på en tilknyttet side på face-book.

Vores drøm er hen ad vejen at samle adskillige adresser i vort e-mail kartotek, for derved at have en interesseret kreds, der er så stor, at vi ikke behøver offentlig annoncering

 

For mere information, pris og aftale kan du kontakte mig på tlf. 4037 1881 eller sende en E-mail til: npholms@gmail.com

test modal

Livsglæde.dk ved Nils-Peter Holm, Møllevej 26 C, 5300 Kerteminde, Tlf.: 4037 1881, E-mail:npholms@gmail.com

Pot8oz