LogoKontakt
Logo
Kontakt

Titler på foredrag med Nils-Peter

  • Jeg elsker den brogede verden........
  • I alvorens tjeneste

"Jeg elsker den brogede verden"

er titlen på mit foredrag, hvor jeg fortæller om en herlig vandring fra det sønderjyske til Fyn med Kerteminde, hvor jeg bor nu.

Alvoren er jeg præget af, humoren er jeg rundet af.

“jeg vil ikke skelne mellem gode og onde dage.

Af det hele jeg saften drog”

Med de gladeste oplevelser blandt originaler, jeg har mødt på min vej, og som jeg vel selv ubemærket er blevet en del af, til skæbner, tab og sorger, der har markeret sig som sindbilleder i mig, er jeg formet af.

Et forløb fra kræftsygeplejerske, plejehjemsleder og de sidste 21 år af mit arbejdsliv som byens bedemand, forsøger jeg at sende jer videre med en stille boblende glæde.

Kom glad, og gå endnu gladere hjem….

Foredraget krydres med lidt musik og sang, samt en kort præsentation af min roste bog: "Det sidste" - Om livet før og når det slutter.

"I alvorens tjeneste"

Hvor foredraget “jJeg elsker den brogede verden” er mit indslag, hvor humoren og alvoren blander sig fint, er det også en mulighed at få et foredrag, hvor jeg fokuserer på livets afslutning, begravelsestaler, tanker omkring sorg og dermed kærlighedens største pris, som sorgen jo er.

Jeg kan medbringe “sidste vilje-foldere" og således være til rådighed for den vigtige snak for mange mennesker: hvordan vil jeg gerne have min afsked til at foregå - og derved kan jeg fortælle og svare på alskens spørgsmål fra tilhørerne omkring disse ting - her tænkes også på borgerlig begravelse for mennesker uden for folkekirken.

Min bog “ Det sidste” medbringes, og kan i øvrigt ved alle mine foredrag købes for 100,- kr.

Journalisten Jan Witzel skrev forud for DR2´s udsendelse: livets gang i Lidenlund, om Kerteminde og dens indbyggere: ” Kerteminde kan ikke være trist at bo i. For når man spørger Kerteminderne, hvem der er byens sjove mand, så siger de: det er Nils-Peter Holm, vores bedemand.”

Nils-Peter Holm, der er sønderjyde, har stille og roligt charmeret sig ind på de indfødte og motionerer jævnligt deres lattermuskler. I 13 år har han optrådt på den legendariske scene i Skipperkroen til den årlige havnefest, og mange gange er der blevet fortalt historier, anekdoter, vittigheder og sunget en sang til bryllupper, runde dage eller anden festligholdelse.

livsglæde.dk

Nils-Peter Holm, Strandvejen 10D, 5300 Kerteminde,

Tlf.: 4037 1881,

E-mail:npholms@gmail.com